Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κο ΒΟΡΙΔΗ για θέματα που απασχολούν τους Μεταμοσχευμένους συμπαγών οργάνων καθώς και ασθενείς σε τελικού σταδίου Καρδιακής ,Πνευμονικής  ανεπάρκειας είχαν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΓΙΝΑΣ , ο Γραμματέας ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ καθώς και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΛΑΚΗΣ μέλος του Δ.Σ. Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κο ΒΟΡΙΔΗ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μεταμοσχευμένοι ασθενείς  τόσο στην Φαρμακευτική τους δαπάνη όσο και στις μη κοστολογημένες εξετάσεις .Ο υπουργός δεσμευτικέ να απαντήσει  στα αίτημα που κατέθεσε  εγγράφως  ο σύλλογος .

Για να διαβάσετε τα αιτήματα ανοίξτε εδώ.

Ημερίδα για την ΥΓΕΙΑ με τίτλο Σχεδιάζοντας το μέλλον πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο <<Δαϊας>> τον Σύλλογο εκπροσώπησε ο πρόεδρος   Δημήτρης  Μαγγίνας

Ο Σύλλογος Μεταμοσχευμένων καρδιάς  στα πλαίσια του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Δωρεάς Οργάνων παρεβρέθει στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριου Μεταμοσχεύσεων που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρία Μεταμοσχεύσεων στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Σ' αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  πρόσκληση τους διοργανωτές για την πρόσκληση.


  • O Σύλλογος Γυναικών Αγ.Στεφάνου διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για τα οφέλη της δωρεάς οργάνων και ιστών την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

    Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσεις θα είναι οι εξής: 

  • Ευστάθιος Αντωνίου - Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Οργάνων
  • Κατερίνα Τσάντου - Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς και Φίλων της Μεταμόσχευσης "Συνεχίζω" - Λύπτης καρδιακού μοσχεύματος
  • Χριστίνα Θεοδωρίδου - Πρόεδρος του Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω" - Λύπτης ηπατικού μοσχεύματος
  • Νικόλαος Πράτσας - Διαχειρηστής της ιστοσελίδας "Κοινότητα Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων" - Λύπτης νεφρικού μοσχεύματος

 

 

Στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Περάματος διεξήχθη την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Συλλόγου «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» και του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

Ο Αγώνας έγινε με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» προκειμένου ο καθένας μας να προσφέρει το ελάχιστο που μπορεί για τα παιδιά αυτά.

Ο Σύλλογος «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» στηρίζει την προσπάθεια της «ΦΛΟΓΑΣ»! Τα παιδιά είναι το σημαντικότερο πράγμα στη Ζωή μας! Ας τους δώσουμε όλοι μαζί την ευκαιρία να ανάψουν τη ΦΛΟΓΑ της ΖΩΗΣ τους!!

 

 

 

Ο συλλογος μεταμόσχευσης καρδιας και φίλων των μεταμοσχευσεων "συνεχιζω" συμμετέχει στον αγώνα κατα του καρκίνου του μαστού με τον συλλογο Άλμα Ζωης. 

Σήμερα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου του 2013 εκπρόσωποι του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς και Φίλων των μεταμοσχεύσεων "Συνεχίζω" και από το Σωματείο Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡxω"  πραγματοποίησαν επίσκεψη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών καταθέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι συμπαγών οργάνων από τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση όσον αφορά την παροχή υγείας. Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος. Πατούλης μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα μας με σκοπό την επίτευξη των δίκαιων αιτημάτων μας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο ΙΣΑ έκδωσε Δελτίο Τύπου. Για να το διαβάσετε πατήστε εδώ. 

 

Ο Σύλλογος μεταμόσχευσης καρδιάς και φίλων των μεταμοσχεύσεων "συνεχίζω" λαμβάνει μέρος ενεργά στην ΔΕΘ ενημερώνοντας τους πολίτες για την δωρεά ιστών & οργάνων μαζί με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος.